Lopp 11 - 2640m auto

2 Unico Broline var senast ute i SM och stod då för en femstjärnig insats som tvåa bakom Brother Bill, sista 800m klockades till 09,8. Dessförinnan har man två raka segrar på kontot. Sofia Aronssons sexåring har växt in i högsta klassen på ett bra sätt och när man idag fick ett perfekt utgångsläge så är man inte bara min troliga ledare av loppet utan också mitt förstaval här i avslutningen.

8 Oscar L.A. var senast också ut i SM-loppet och stod då för en rejäl insats som fyra efter att fått göra en hel del jobb på egen hand utan ryggar. Utgångsläget idag är inte det bästa men detta är en tuffing som tål att göra en hel del på egen han och där man från stallet meddelar att Oscar L.A fortsatt tränar på fint hemma på gården inför dagens uppgift.

6 Honey Mearas imponerar i stort sätt varje gång hon är ute på tävlingsbanan. Senast vann hon Sto-SM och såg kanske bättre ut än någonsin i loppet. Idag står Honey Mearas inför en spännande uppgift då motståndet är hingstarna och valacker denna gången. Men distansen är inga problem och får hon bara ett passande lopp är jag inne på att Daniel Redéns märr kommer hävda sig bra.

Nämner även Daniel Wäjerstens 11 Esprit Sisu. Han har haft en del otur i loppen på slutet och kommer med en bättre formkurva än vad resultatraden antyder. Han gynnas om det blir tempo på loppet idag skulle han få läge att utnyttja sin speed över upploppet betalar jag gärna för honom. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

11 Esprit Sisu
Lopp 11 - Jägersro
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bilag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip