Lopp 11 - 1609m auto

2 Hannibal Face är i sitt livs form och det visade man inte minst senast när man under Kriteriehelgen vann 11,6 över 2140m. Han höll då upp ledningen från innerspåret och drog sen på i hårt tempo hela vägen. Dante Kolgjini som körde då får chansen här på nytt från ett bra utgångsläge. Även om man inte tar en längd på 1 Master Sånna sida vid sida så är man garanterad ett bra lopp och med tanke på formen hästen håller för dagen är han min förstahäst i loppet. När vi får 4,25 på att man vinner så spelar jag.

3 B.G.Pastor Jonte debuterade för Flemming Jensens senast och fick dagen förstörd av en galopp. Men detta är en individ som visat upp bra kunnande tidigare och kryddar vi det med vad Flemming Jensen kan göra så är detta en häst som ska räknas tidigt i sammanhanget.

5 Hipster Am kommer med två raka segrar på kontot och visade i den senaste starten upp en vass avslutning. Hipster Am kan öppna bra med från bricka fem men med startsnabba konkurrenter innanför sig så handlar det troligen om att hitta ner i ett bra utgångsläge för kusken Stefan Persson idag. Men skulle det bli överpace på loppet vet vi att Hipster Am kommer bli tuff att stå emot den sista biten.

En annan som också gynnas av överpace är 12 Vice Versa Diamant som kommer med tre raka segrar på kontot och har visat sig besitta mycket bra fart för klassen. Läget är såklart långt ifrån passande, men med överpace och lite klaff med positionerna så fäller Vice Versa Diamant många den sista biten.

2 Hannibal Face
Lopp 11 - Gävle
Spel: Vinnare
Odds: 4,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip