Lopp 11 - 1609m auto

3 Floris Baldwin var ute i Sweden Cup senast och avslutade sista 700m i försöket på 07,7! I finalen kom han aldrig in i matchen men stod återigen för en klart bra avslutning. Idag har han fått ett bra utgångsläge och gör han om insatsen som vid senaste segern i Kjell Håkonsens minneslöp så kommer övriga a svårt att rå på honom här. Finns på kartan att han skulle kunna nå ledningen idag men Floris Baldwin är samtidigt inte beroende av den positionen för att vinna loppet. När vi får 3,55 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

9 Laradja Vrijthout imponerade stort i den senaste starten när han vann från ledningen under Elitloppshelgen. Nu har man fått ett missgynnade bakspår men å andra sidan har man snabba startryggar att gå i och skulle det lösa sig kan det gå trots allt. Men vi ska komma ihåg att samtliga åtta segrar för Conrad Lugauer är tagna från ledningen.

1 Everest Vedaquais stod för en vass avslutning för två starter sedan och har en bra speed att tillgå när loppen ska avgöras. Skulle det bara lösa sig idag från innerspåret när upploppet nalkas är Everest Vedaquais en skräll till låg procent jag gärna betalar för.

3 Floris Baldwin
Lopp 11 - Bjerke
Spel: Vinnare
Odds: 3,55
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip