Lördagens bästa spel finner jag denna vecka i V75-7 som körs som lopp 11 där jag spelar plats på 3 Kingslayer Pellini. Femåringen kommer till den här starten med full form och tog i senaste starten årets första seger efter en rejäl avslutning sista 700 meterna och han vann då enkelt. Denna gång så har han lottats till ett klart bättre utgångsläge och han kan dessutom öppna från start om kusken och tränaren Daniel Wäjersten vill, men här vill man nog fortsätta köra han i ryggar. Han stöter på något tuffare motstånd den här gången men har visat tidigare flera gånger om att han hävdar sig väl och med en fin resa i den främre träffen så kommer Kingslayer Pellini att bjuda på en rejäl avslutning återigen och det ska vara toppchans på att han ska sluta bland de tre främsta i mål.

Motstånd saknas som vanligt inte när det körs V75 och värst emot här är 5 Never Mind`em som har en hög högstanivå när han väl får det att stämma fullt ut. Han kom först igång med startandet på allvar ifjol som fyraåring och tog då fyra segrar på elva starter samt sprang in över 611 tusen kronor efter att han bland annat slutat fyra i finalen av Europaderbyt. Han gör årsdebut här efter att han inte har startat sedan i slutet av november, men han kommer enligt stallet väl förberedd och förväntas göra en fin prestation här. Utgångsläget här är bra för femåringen som kan öppna bra om kusken Magnus Djuse vill och det lär han vilja här och från ledningen så blir Never Mind`em svårfångad.

En annan som blir att räkna med i det här loppet är 2 Underbarosåfin som är en fin travare som var fin senast vid seger i slutet av april då han från ledningen sprang på i ett rätt så jämnt tempo och vann sedan enkelt. Han har tidigare matchats en hel del på V75 men då haft rätt så tråkiga utgångslägen vilket inte är fallet nu då han har lottats till ett optimalt startspår för hans del. Kusken och tränaren Henrik Svensson är nöjd med sin adept och har flera taktiska alternativ här men nog vill han köra i ledningen om det går. Det blir återigen barfota runt om här vilket lyfter sjuåringen ytterligare och om det bara klaffar lite här för Underbarosåfin så är han i tillräckligt bra form för att segerstrida här.

3 Kingslayer Pellini

Spel: Plats (1-3)

Odds: 1.85

Bolag: bet365

Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip