Lopp 11 - 2140m auto

3 Ultion Face vet vi är en topphäst som kan otroligt mycket när han väl presterar på topp. Idag är dessutom förutsättningar passande. Senast gjorde han ett klart bra lopp i en guldfinal men det blev trötta ben tillslut. Det ska dock sägas att det handlade om comeback den gången och nu med lopp i kroppen lär en rejäl prestation ligga på vänt. Ultion Face kan öppna snabbt och är den troliga ledaren. Det ska dock sägas att han blir hårt betrodd i mina ögon och för mig är det givet att gardera.

10 Mister Hercules gör intressant comeback och årsdebut. Det hästen visade upp under fjolåret visar på att detta är en topphäst som kommer ha ett fint åt säsong sig. Känslan är också att Mister Hercules inte är den typen av häst som behöver lopp i kroppen för att prestera. Dock är utgångsläget inte det bästa men han tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas.

Loppets skräll är 4 Axel Ruda som visserligen är färsk i högsta klassen men formen är onekligen på topp. När det dessutom finns lite frågetecken kring det betrodda i loppet och man får 9% på Axel Ruda så är han given på min kupong. När vi får 3,25 på att man placerar sig topp-3 i loppet så spelar jag.

Nämner även 7 Missle Hill som alltid måste räknas sett till sin höga kapacitet. När han tävlar på topp och det klaffar är det en individ som tillhör de bästa hästarna i landet. Nu handlar det om comeback och ett tufft utgångsläge men vid gardering på V75 är han trots allt given.

4 Axel Ruda
Spel: Plats
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till
DrTrav

This is the stats tab
This is the post tip