Lopp 11 - 2140m auto

Ett öppet lopp på förhand. 7 One Kind of Art kommer med bra form och har vid sina senaste framträdanden visat upp en hårdhet som räcker långt ikväll. Även om spåret är lite långt ut bakom bilen så har One Kind of Art kapacitet för att gå ett rejält slutvarv. Det gäller för Oskar J Andersson att hitta ner i ett vettigt slagläge från start för att sen plocka ner samtliga via ett tungt slutvarv.

4 Kurri Jari Boko gjorde debut för Björn Goop i Breeders Crown-semifinalerna senast. Hästen blev fast på innerspåret den gången men han såg fin ut och lyste form. Ikväll kan man få ett bra lopp och med tanke på hur han såg ut senast är han ett tidigt streck på min kupong här.

6 Condior kan öppna kvickt från start och skulle var gynnad om han kommer till ledningen. Väl i spets har det nämligen blivit sex segrar på nio försök. Men samtidigt har Condior visat att han kan vinna bakifrån också. Att det återigen är medeldistans ska ses som fördel och löser det sig bara med positionerna under loppet är Robert Berghs travare ett segerbud i avslutningen. När vi får 3,50 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 3 Eros Zola som galopperade uppgivet på upploppet senast men hade dessförinnan tre raka segrar på kontot. Idag borde Flemming Jensen sitta bättre till i loppet och är bara Eros Zola vid sunda vätskor så vet vi att han kan avsluta sylvasst den sista biten.

6 Condior
Lopp 11 - Eskilstuna
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip