Lopp 11 Bergsåker - 2140m Auto

I V75-7 som körs som lopp 11 så hittar jag ett spännande platsspel i nummer 8 Winterburn. Sexåringen har visat sig vara en riktigt fin tävlingshäst med elva segrar och två andraplatser på fjorton starter och var senast ute mot tufft motstånd i en V75-Final på Solvalla då han gjorde det riktigt bra som tvåa. Formen kommer mer och mer enligt stallet och trots ett lite tufft utgångsläge här så borde kusken Magnus Djuse ändå kunna finna en hygglig position och då Winterburn tål att göra en hel del jobb själv samtidigt som motståndet är något enklare den här gången så måste det här vara en riktigt bra platschans.


Motståndet är väldigt blandat men främst är det 2 Jalapeno K. som utmärker sig och kommer att bli favorit efter att ha vunnit väldigt enkelt senast på V75 då han tidigt kördes till ledningen och sedan stannade han där hela vägen in i mål. Nytt bra utgångsläge den här gången och man siktar nog på samma upplägg den här gången med tidig ledning och sedan stanna där hela vägen in i mål vilket det borde vara bra chans till för Jalapeno K. och kusken Erik Adielsson.

Ytterligare ett motbud är 5 Nail`em som har en hög nivå de dagar som han tävlar på topp och här från ett intressant startspår bakom startbilen så kommer man iväg bra och med en fin resa i den främre träffen så är Nail`em en skräll att räkna med. Ledningen hade givetvis varit positivt och om man når den positionen så vill nog kusken och tränaren Åke Lindblom köra i den positionen och det ska bli spännande att se femåringen här.8 Winterburn

Spel: Plats (1-3)

Odds: 2.25

Bolag: bet365


Lycka till!
Christoffer

This is the stats tab
This is the post tip