Dagens rek är till Örebro lopp 11 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Better Boss är topp tre i loppet.

Better Boss tog över ledningen med 1100 meter kvar av loppet senast och vann säkert via 16 tempo sista 800 meterna och det var första starten på tre månader så med lopp i kroppen nu kan han vara ännu vassare den här gången och skulle Mika Forss som kör hästen nå ledningen i ett tidigt skede är mycket vunnet även om det är lite tuffare motstånd nu.

Mika Forss har vunnit dubbelt med hästen tidigare och utgångsläget är bättre den här gången än senast meddelar Joni Pettri Irri som tränar och hästen har lite pengar på sig jämfört med sin kapacitet och jag tror på en bra chans att han är sämst trea i mål här.

Better Boss kommer att tävla med ett öppet huvudlag och i en vanlig vagn meddelar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 9 Mill Ultra som har varit väldigt bra i sina tre senaste starter och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan komma igenom bra från bakspåret här så har han en vass avslutning och kan blanda sig i segerstriden på nytt.

En annan motståndare till Better Boss är nummet 8 On Stage Indika som är ruskigt startsnabb och borde kunna hitta ner i en vettig position här men jag tror han får svårt att räcka till vinst för han känns vassare över kortare distans.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Better Boss
Örebro lopp 11
Spel: Plats
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip