Dagens rek är till Mantorp lopp 11 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 8 El Fitzgerald är topp tre i loppet.

El Fitzgerald är en intressant gäst från Finland som kommer från en seger när hon vann på 13,3 senast över aktuell distans efter en bra löpning i andra ytter så satte hon in attacken med 800 meter från mål och vann på ett bra vis och om Tapio Perttunen som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge från sitt dåliga utgångsläge så tror jag hon sänker det här gänget över upploppet men om hon inte hinner fram till seger så tror jag att en plats finns inom räckhåll.

El Fitzgerald har haft mycket otur i årgångsloppen den här säsongen och därför har hon bara drygt 400 000 kronor på kontot och hon är ingen raket från början så det är lite vingelrisk här om man kör offensivt.

El Fitzgerald är lika bra med skor och missgynnas inte som så många andra hästar av skotvånget men utgångsläget kunde förstås ha varit bättre här men med de rätta ryggarna under slutrundan så tror jag hon sänker många hästar till slut och finska hästar brukar ofta hävda sig väl när de kommer till Sverige.

El Fitzgerald kommer tävla i en vanlig vagn och med ett norskt huvudlag rapporterar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 10 Galvani Boko som var ute i ett tufft V75 lopp som vanns av Norton Commander senast och hade lite krafter kvar då och han duger bra i klassen och kan bli farlig om det blir lite tempo på tillställningen.

En annan motståndare till El Fitzgerald är nummer 7 Amphibian Madness som vann senast och kommer från Tommy Karlstedts formstall och om det löser sig med positionerna så kan det bli en framskjuten placering här.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

8 El Fitzgerald
Mantorp lopp 11
Spel: Plats
Odds: 2.30 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip