Dagens rek är till Eskilstuna lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Hazard Boko vinner loppet.

Hazard Boko återkom efter en tids frånvaro senast och gjorde det bra när han blev trea bakom en vasst avslutande Linus Boy och Smevikens Cruiser.

Då gick Hazard Boko med träningsbalans i form av skor samt ett öppet huvudlag och vanlig vagn. Nu är det aviserat barfota runt om samt helstängt huvudlag och jänkarvagn så jag tror att Per Lennartsson gasar rejält från start och och med spetsläge här så kan han bli svårfångad från ledningen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

När man maxat balansen på Hazard Boko har inneburit god effekt tidigare och om han inte blir för pigg i ledningen så tror jag han har bra chans att vinna det här loppet.

Hazard Boko är inte beroende av att trava i ledningen för att vinna men det är en klar fördel och är närmaste vägen till mål.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Esprit Sisu som gick bra som trea bakom Milliondollarrhyme senast. Han har efter den starten varit struken för han åkte på en hovböld och fick stå över jobb i någon vecka meddelar man från stallet.

Skulle Esprit Sisu inte ha tappat så mycket på det och är lika bra som i de senaste loppen så är han ett allvarligt hot mot min vinnare.

Eventuellt måste Esprit Sisu gå med skor runt om nu och det är ett minus.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Niky Flax som kommer med två raka segrar.

Niky Flax gjorde jobbet utvändigt utan rygg senast och han kan öppna bra så utgångsläget här är passande så han kan vara med och kriga om en framskjuten placering på nytt.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Hazard Boko
Eskilstuna lopp 11
Spel: Vinnare
Odds: 4.00 Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip