Dagens rek är till Bergsåker lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel.

Master De Pan är en segervan norsk gäst som har vunnit 9 av karriärens 22 starter hittills. Han är startsnabb och från ett bra utgångsläge här så tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge.

Formen kan vara ett litet frågetecken efter paus sedan februari men man styr knappast kosan till Sverige om inte hästen är i ordning och han har vunnit på Bergsåker med Ulf Ohlsson i sulkyn tidigare så jag tror på bra chans att han är sämst trea i mål här.

Master De Pan rapporteras ha varit fin i träningen så man tror på en bra insats här. Han kommer att tävla tungt balanserad fram med aluminiumskor bak och i en jänkarvagn så det blir inga ändringar meddelar Anne Kvikne-Moe.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 Dardanos som har fått en träningsperiod och känns klart uppåt meddelar man från stallet. Han är snabb ut så jag tror att Jörgen Westholm som kör hästen laddar vad som går från start för att komma ner i ett vettigt slagläge och om det klaffar med positionerna så kan han vara långt framme här. Första barfota runt om och jänkarvagn nu är intressant.

En annan motståndare till Master De Pan är nummer 1 Okashi Cheri som gillar både den korta distansen och utgångsläget. Han är startsnabb och har vunnit V75 tidigare tillsammans med Rikard N Skoglund och från ett bra spår här så kan han få en bra löpning och kan blanda sig i segerstriden på nytt.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

2 Master De Pan
Bergsåker lopp 11
Spel: Plats
Odds: 2.30 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip