Dagens rek är till Halmstad lopp 11 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 3 Masterglide vinner loppet.

Masterglide gick bra i skymundan i Bronsdivisions försöket i Örebro senast men fick aldrig fritt och gick i mål med sparade krafter bakom vinnande Ural då men här ser det att kunna bli tidig ledning och om Peter Untersteiner kan nå spets utan att det kostar alltför mycket kraft så tror jag han vinner loppet från den positionen.

I näst senaste starten så vann Masterglide på ett bra vis från ledningen och jag tror på ett liknande scenario här även om det är medeldistans nu istället för 1640 meter som det var den gången.

Masterglide kommer tävla med norskt huvudlag och jänkarvagn som senast och troligen barfota runt om istället för barfota fram rapporterar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 5 Velvet Gio som avslutade vasst via 11,8 sista varvet fram till andraplatsen bakom vinnande Xanthis Coktail senast och från ett fint utgångsläge här så kan han sluta i den främre träffen på nytt om Christian Fiore som kör hästen kan servera honom ett bra lopp.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 Floris Baldwin som inte var så bra sist men han hade en halsinfektion senast han startade så han är lite ursäktad för den sämre insatsen då och han är startsnabb men jag tror inte han kan plocka en längd på min spik i starten och från dödens tror jag han får svårt att vinna loppet.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

3 Masterglide
Halmstad lopp 11
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip