Dagens rek är till Färjestad lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 4 Star Costashorta är topp tre i loppet.

Star Costashorta är väldigt startsnabb och trivs bäst i ledningen för 7 av karriärens 9 segrar är tagna från spets så här tror jag att Oskar J Andersson vill köra i ledningen så länge lampan lyser.

I den senaste starten på Gävle så travade Star Costashorta i ledningen och ledde loppet länge men han fick ge sig mot Under The Counter som avgjorde till seger från dödens så det slutade med en andraplats.

Skulle man släppa ifrån sig ledningen med Star Costashorta så går han bra med ett lopp i ryggar också och med en fin löpning i den främre träffen här så tror jag han är med långt framme på nytt.

Star Costashorta gick med skor senast men nu blir det barfota runt om och då är han betydligt vassare och dessutom ett open eye huvudlag nu och det tror jag kan ha en bra effekt. I övrigt blir det jänkarvagn meddelar man från stallet.

Star Costashorta har sedan flytten gick från Peter Untersteiner till Jasmine Isings träning varit topp tre i 6 av 9 starter. Med en fin resa här så tror jag han har god chans att nypa en av de främsta placeringarna i loppet.

Den värsta motståndaren till Star Costashorta anser jag vara nummer 5 Il Duce Boko som kommer till den här starten med fyra raka segrar.

Il Duce Boko var senast ute i Klass II finalen på Solvalla och kördes då fram utvändigt om den ledande Global Venture i ett tidigt skede och hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger.

Nu har Il Duce Boko klivit in i bronsdivisionen och möter klart tuffare motstånd än tidigare men han är stark och kan vinna det här loppet från dödens med om det skulle behövas.

En annan motståndare till Star Costashorta är nummer 9 Guillaume Boko som har gjort det bra nere i Frankrike utan att det har räckt till någon seger på slutet.

Utgångsläget här tror jag passar Guillaume Boko rätt bra och kan Björn Goop servera honom en fin löpning så kan han bli farlig den sista biten.

I övrigt kan nummer 10 Princess S.W. som är ett tufft sto som nu möter hingstar och valacker ha vissa möjligheter.

Princess S.W. har tagit två raka segrar och kan Peter Untersteiner komma igenom rätt så vettigt från bakspåret här så kan hon duga en bit här också fast jag tror ändå att det blir tufft för henne att vinna loppet.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

4 Star Costashorta
Färjestad lopp 11
Spel: Plats
Odds: 2.20 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip