Dagens rek är till Solänget lopp 11 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 9 Wasa Warrior är topp tre i loppet.

Wasa Warrior avgjorde på ett mycket bra vis via 10 tempo sista 700 meterna näst senast och gången efter det så kördes han till spets efter ett halvvarv men fick utstå hård press i ledningen och var slagen med 100 meter kvar och fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Great King Wine där men var ändå väldigt bra.

Här tror jag att det kommer bli ett uppskruvat tempo där framme då ett flertal ekipage är ute efter ledningen eftersom nummer 3 Sign Me Up Too är snabb ut och är spetsfavoriten här men även nummer 4 Comewithaflash är startsnabb men ska inte köras i spets men vill ha en bra position och nummer 5 Celebrity Lane som kommer från Finland i ett angeläget ärende och kan öppna bra och dessutom utmanar nummer 7 Etosha Boko om spets för det är en önskeposition för honom och med detta sagt så tror jag att det blir ett hårt tempo och en utdragen spetskörning och det skulle gynna Wasa Warrior som inte behöver vara med i någon startrusningen och då fäller Ulf Eriksson som kör hästen många hästar till slut och han har vunnit med just Wasa Warrior på Solänget tidigare. Eventuellt blir det barfota fram istället för skor runt om som senast meddelar Aleksi Kytölä som tränar.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 6 Dreamboy As som spurtade bra efter en sen lucka fram till andraplatsen bakom vinnande Knifetown Winner senast och är ofta med i den främre träffen även om han inte vinner så ofta men om Peter Ingves kan ge hästen ett bra lopp så kan det bli en framskjuten placering på nytt.

5 Celebrity Lane är en annan tuff motståndare som kan öppna bra men det är långt ifrån säkert att det går att nå ledningen men han trivs på distansen och kan vara långt framme här. Det blir barfota runt om samt bike och ett norskt huvudlag meddelar Matias Salo som sköter träningen.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

9 Wasa Warrior
Solänget lopp 11
Spel: Plats
Odds: 1.95 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip