Lopp 12 - 2140m auto

2 Frodo S. kommer med en färsk seger i bagaget från den senaste starten, då vann man på bra sätt från ledningen. Frodo S. är kvick iväg från start och ses som den troliga ledaren av loppet på förhand. I ledningen har det blivit fem segrar på sex försök på Svensk mark. Men denna femåring har även visat att han kan vinna lopp från andra positioner också. Så oavsett om det blir ledningen eller inte ska Frodo S. ses med bra segerchans i den avslutande avdelningen.

11 Kate Baldwin har idag fått ett tufft utgångsläge men detta är en tjej som besitter hög kapacitet och ska trots bricka elva tidigt ses som en segerkandidat. Hon har vid flertalet gånger stått för ruggiga prestationer. Örjan Kihlström sitter i vagnen för första gången vilket är intressant. Dessutom ska Kate Baldwin tävla med norskt huvudlag för första gången i tränarens Sybille Tinters regi vilket är mycket intressant. Givet streck på systemet.

Nämner även 5 Cash Cowboy därbakom, han har vunnit på V75 tidigare i år och är den som kommer utmana Frodo S. från start. Även om han inte är beroende av ledningar ökar så klart segerchansen om han lyckas ta sig till spets. För den som vill gardera på i den avslutande avdelningen är detta ett giet streck. 

Skrällen 4 Axel Ruda har nu fått ett lopp i kroppen efter ett kortare uppehåll. Denna fyraåring kommer säkert gå framåt en del med det loppet innanför västen. Dessutom är det anmält barfota runt om till dagens start. (Iaf vad som framgår hos ATG.se. Har tränaren Pär Ländin prickat formen rätt är detta en skräll som kan vara värd att betala för. När vi får 3,00 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen

4 Axel Ruda
Lopp 12 - Rättvik
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip