Dagens rek är till Axevalla lopp 12 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar och Dagens Dubbel. Jag spelar att nummer 5 Dear Friend vinner loppet.

Dear Friend vann i Halmstad när Johan Untersteiner körde till spets med dryga varvet kvar senast. Hon gjorde gången innan det en vass avslutning via 08 tempo sista 800 meterna och nådde andraplatsen bakom vinnande Shadow Gar.

Dear Friend har startat från dåliga spår på sistone och nu är utgångsläget betydligt bättre än det varit i de senaste loppen och hon är given spetsfavorit och väl i ledningen så tror jag hon säljer sig dyrt.

Dear Friend har gjort det bra i båda starterna efter ett långt uppehåll nu och allting känns bra efter senaste loppet meddelar man från stallet.

Med ett par av de värsta motbuden strukna ur loppet så tror jag Dear Friend har bra chans till en ny seger om hon slipper att utstå alltför hård press i ledningen. Det blir barfota runt om samt ett norskt huvudlag och jänkarvagn som senast meddelar man från stall Johan Untersteiner.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 7 Double Exposure som gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Milligan’s School i Östersund näst senast. Gången efter det så galopperade hon bort sina möjligheter men om Örjan Kihlström kan servera henne en bra löpning här så kan hon vara långt framme.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 6 Shadow Gar som besegrade Dear Friend från ledningen näst senast men dit tror jag inte att Adrian Kolgjini som kör hästen kommer nu men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon ha vissa möjligheter här fast hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Dear Friend
Axevalla lopp 12
Spel: Vinnare
Odds: 2.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip