Lopp 3 - 2140m Auto

11 Lovely O.O får inte speciellt mycket förtroende av de tidiga spelarna och i skrivande stund är Robert Berghs sto endast spelad till 6%. Hon har varit ute mot tuffa hästar på slutet och gav ett rejält formbesked senast vid andraplatsen på V75 i Boden. Hon är inte helt att lita på alla gånger men det är ett sto som inte räds tuffa upplägg och jag tycker inte att motståndet är lika tufft den här gången. När vi får 3,75 på att man placerar sig topp-3 I loppet så testar jag ett spel.

8 Svecak Palema har galopperat i sina två senaste starter men har fått pusta ut från tävlandet ett par månader nu. Hon har dessutom hunnit med att byta till regi Björn Goop och i karriärens 29e start så kommer hon att tävla barfota för första gången, och dessutom utrustas med bike. Hon kan öppna riktigt fort den första biten och även om hon inte kan spetsa av egen kraft så är jag inte helt övertygad om att Ulf Ohlsson svarar med Gina Lollobrigada om Goop är offensiv och ställer frågan men oavsett så är jag väldigt spänd på Svecak Palema’s debut för Björn Goop.

12 Gitte Silvåkra har inget bra utgångsläge men hon har tjänat mest pengar i loppet och var mycket fin när hon spurtade in som tvåa i ett V75-lopp senast. Löser det sig bara någorlunda med positioner under vägen så blir hennes speed farlig till slut.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

11 Lovely O.O
Lopp 3 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 3,75
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip