Dagens rek är till Bollnäs lopp 3 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Actual Star vinner loppet.

Actual Star har gjort sju tidigare starter i sin nya regi för Jörgen Westholm och har gjort det bra även om det slutade med en tidig galopp senast men han har varit topp tre i samtliga fem felfria starter.

Här är det lättare motstånd för Actual Star än det Bronsdivisionsförsöket på Hagmyren som vanns av Global Undecided som han var ute i senast och även längre distans som han har gått bra på tidigare.

Från ett trevligt utgångsläge här tror jag att Jörgen Westholm kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Actual Star har tränat bra efter den senaste starten och med fina förutsättningar och passande spår och distans så tror jag han har bra chans att ta en ny seger här.

Inga ändringar är aktuella för Actual Star utan det blir barfota runt om samt ett norskt huvudlag och en jänkarvagn meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren till min vinnare är nummer 7 Young Da Vici som kommer med tre raka andraplatser i raden. Senast så gick han en bra avslutning och nådde andraplatsen bakom vinnande U.R.Amazing.

Young Da Vici är gynnad av den långa distansen och om Per Lennartsson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut och kan då vara långt framme här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 8 Zinco Jet som är i väldigt fin form. Trots dubbla galopper under vägen senast så var han duktig tvåa bakom Graceful Swamp. Nu är det debut över distansen men felfri här så kan han bli att räkna med över upploppet.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Actual Star
Bollnäs lopp 3
Spel: Vinnare
Odds: 2.35 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip