Lopp 3 - 2000m auto

7 Broad Vision besitter hög kapacitet, men är inte riktigt helt att lita på. Femåringen har vunnit nio av sina 39 starter i karriären och har förhållandevis lite pengar på sig om man ska se till hans kunnande. Möter idag något enklare motstånd och sköter han sig bara i loppet så ska han ses med goda möjligheter att runda fältet. Förstahäst.

2 Easiersaidthandone gjorde en bra insats i sin senaste start när han enkelt kunde hålla undan från ledningen och vinna. Denna fyraåringen är startsnabb och med få hästar på startvolten ska man tidigt kunna sitta i ledningen och därifrån är han hästen att slå. När man får 2,00 på fasta marknaden att min tidiga ledare av loppet ska sluta topp 3 så är det taget för mig.

1 Leicester´s Trophy fungerade inte i sin comeback och tvingades till ett kvallopp. Det är dock en häst med högt kunnande och som kan springa snabbt de dagar han vaknar på rätt sida. Från detta fina utgångsläget kommer han få en bra position direkt och ska inte nonchaleras i min bok. I ett lopp där jag väljer att strecka på.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

Lycka till med spelen idag.

2 Easiersaidthandone
Charlottenlund lopp 3
Spel: Plats
Odds: 2.00 LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip