Dagens rek är till Hagmyren lopp 3 som ingår i eftermiddagens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Millie Millionaire vinner loppet.

Millie Millionaire är ett sjuårigt sto som har startat 41 gånger i karriären. 14 segrar har det blivit så här långt. Hon har även varit topp tre i 63 % av loppen så hon är ofta med långt framme.

Nu har Millie Millionaire gjort två starter för sin nuvarande tränare Fredrik Wallin sedan flytten från Brage Hansen.

I debuten så satt Millie Millionaire i fjärde utvändigt och gick med i ryggar på den sista bortre långsidan och hon avslutade klart bra men det räckte inte till mer än en fjärdeplats bakom Stoneisle Ocean som drog det längsta strået.

Gången efter det så var Millie Millionaire ute i ett försök till Diamantstoet på Mantorp och där avslutade hon starkt men då var Karamel Hill som vann det loppet från ledningen redan i mål så hon fick nöja sig med andraplatsen.

Millie Millionaire var efter det struken inför en tilltänkt start under Elitloppshelgen för en halsinfektion. Hon har jobbat på bra och i måndags kändes hon fin i ett jobb meddelar man från stallet.

Millie Millionaire kommer att tävla barfota fram och det är optimalt för henne. I övrigt blir det en hybridvagn så inga ändringar är aktuella.

Kan Ulf Ohlsson som sitter upp bakom Millie Millionaire få till en bra styrning och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan innan attacken sätts in så tror jag hon blir svårstoppad.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara 6 Mily som höll bra som fyra i ett V75 lopp som vanns av Giant Shadow nyligen.

Gången innan det försvann Mily med en startgalopp. Hon svarade för en stark insats i debuten för Robert Bergh för tre starter sedan när hon travade en stor del av loppet utvändigt om ledaren men trots en tung löpning så var hon starkast i fältet.

Mily får nu Jan Norberg i vagnen för första gången. Hon är stark och rejäl och felfri här så kan hon vara långt framme.

I övrigt kan 1 Twinkle Face som trivs över lång distans vara tänkbar. Den senaste segern tog Twinkle Face för fyra starter sedan just över aktuell distans. Nu har hon inte startat på ett tag så formen är en aning svårbedömd.

Får Twinkle Face ett passande lopp på innerspår så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag. Glad Midsommar.

7 Millie Millionaire
Hagmyren lopp 3
Spel: Vinnare
Odds: 1.95 Casumo , Unibet & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip