Lopp 4 - 1640m auto

1 Glamour du Desert har en spännande uppgift framför sig ikväll. Kusken Hanna Olofsson är skicklig på att servera hästarna det rätta loppet och ikväll ser det upplagt ut för att man sitter i rygg på ledaren efter en bit. Väl i den positionen kan Glamour du Desert lifta med in på upploppet och med luckan den sista biten kan han avsluta rappt. Det är ett ojämnt startfält på förhand vilket också är positivt för att luckan ska uppstå under loppet. Glamour du Desert som visat upp en fin utveckling på slutet och kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Det är även anmält amerikansk vagn till ikväll. Min förstahäst i loppet. När vi får 3,50 på att man vinner så spelar jag.

4 Medias Fasth One är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av detta sprinterlopp. Denna gången tror jag även man väljer att köra i den positionen efter man valt att släppa ledningen vid ett par tillfällen tidigare. Nu är loppet 500m kortare än vid tillfällena när man släppa ledningen och känslan är att man vill prova att gasa idag. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn vilket är spännande.

Nämner även 8 M.T.Oberon som mötte 4 Medias Fasth One för två starter sedan och besegrade då honom den gången. Men nu är läget annorlunda och även om han tål att göra en del jobb på egen hand är det aldrig enkelt att vinna från bricka åtta över 1640m. Men skulle det klaffa från start finns kunnande för att blanda sig i segerstriden här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

1 Glamour du Desert
Lopp 4 - Boden
Spel: Vinnare
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip