Lopp 4 - 2640m auto

1 Suarez inledde året lovande med fem raka segrar varav fyra var tagna från ledningen. En seger kom även på V75 innan han för två starter sedan fick nöja sig med en femteplats även om det inte var något fel på insatsen. I den senaste starten fick Suarez offra en speed mitt i loppet innan han kom till ledningen och höll klart godkänt till tredjeplats i mål. Lång distans som ikväll är bara en fördel och man är den troliga ledaren av loppet. Från den positionen ska segerchansen vara hög. Vi får även lite extra krydda på moset här då vi kommer få se Johnny Takter i vagnen bakom Suarez. När vi får 2,45 på fasta marknaden att man vinner loppet så spelar jag.

Skrällen är 3 Benjamin S.H, en talangfull femåring som inte fått till det hittills i år. Men ikväll har Benjamin S.H fått ett perfekt utgångsläge och med ett par lopp i kroppen bör även toppformen vara nära. Han är stark och rejäl och gynnas av den längre distansen. Skulle man ikväll få det att stämma finns kapacitet för att vinna loppet.

2 Atlas Font stod för en mäkta imponerande prestation i den senaste starten. Man svepte fältet på bortre långsidan och gick 07,4 mellan 800-400m kvar till mål och även om det blev stumma ben tillslut så kunde man hålla undan säkert till seger. Detta är en femåring som är riktigt rapp i benen och får man spara speeden ikväll till upploppet kommer man fälla många även ikväll.

Nämner även 6 M.T.Oscar som besitter bra kapacitet i grunden och är härdad i tuffa sammanhang. Men han får emellanåt svårt att hålla reda på benen. Skulle man trava hela loppet ikväll duger M.T.Oscar för klassen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

1 Suarez
Lopp 4 - Jägersro
Spel: Vinnare
Odds: 2,45
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip