Lopp 4 - 2140m Volt

12 Tullarbardine Boe har bytt regi från Richard L Jansson (som fortfarande kör hästen) och hon verkar vara på väg tillbaka till sin högsta nivå och kommer mer och mer för varje start. Hon ska ta in tjugo meter nu på bland annat Listas Marion som är en duktig häst och det är inte en helt enkel uppgift. Jag tycker ändå att Tullarbardine Boe är huvudet högre än dessa hästar och han har hävdat sig väl mot betydligt bättre hästar än vad han ställs emot nu. Han tål att göra mycket jobb på egen hand och Richard L Jansson lär säkerligen vara offensiv från start och om Tullarbardine Boe är tillbaka i gammalt gott slag, vilket mycket tyder på så tror jag att han rundar det här sällskapet. Man återgår till att tävla med skor till den här starten men det ser jag inte som något stort minus eftersom det är så han brukar tävla allt som oftast. När vi får 3,25 på att man vinner loppet så spelar jag.

4 Listas Marion har hög potential men är inte alls att lita på och det är oklart hur hon kommer att hantera spår fyra i volten. Senast slutade det med galopp från samma utgångsläge men om Magnus Jakobsson lyckas få henne felfri så blir hon inte lätt att besegra. Hon har galopperat vid 12 av 28 starter i karriären men samtidigt tagit nio segrar och hon har bra fartresurser. Vid felfri avgång tror jag att hon kan avancera fram till ledningen och då är det hästen att besegra för Tullarbardine Boe.

8 Valborg Marje var tillbaka senast efter att ha fått startförbud och såg klart förbättrad ut. Hon borde ha gått framåt med det loppet i kroppen men det är en häst som måste ha det serverat för att kunna vara med där framme. Om hon kan gå med i draget och spara på sin speed skulle det kunna vara ett tänkbart vinstbud, även om hon inte vinner så ofta numera.

1 Dancing Queen N.O är jämn och säker och vann senast hon besökte Sverige. Läget är dock chansartat eftersom jag inte tror att hon kan hålla upp någon ledning.

7 Livi Memory tror jag spetsar initialt från sitt springspår. Hon borde normalt få svårt att hävda sig men det är intressanta förutsättningar men springspår, första barfota på mycket länge och Björn Goop upp.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

12 Tullarbardine Boe
Lopp 4 - Färjestad
Spel: Vinnare
Odds: 3,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip