Lopp 4 - 2140m volt

7 Kontur kommer med två raka segrar i bagaget till kvällen start och segrarna har näst intill tagits på samma sätt. Från sjätte ytter har Kontur gått till attack i tredjespår med 850m kvar till mål och via rappa avslutningar har han blåst ner samtliga. Klockan har stannat på 13,5 sista 800m. Ikväll möter liknande motstånd igen och ska ses med bra segerchans på nytt. Han är okej från start och trots bricka fyra på mellan volten skulle det inte ses som osannolikt om man hittar till ledningen efter en bit. Men Kontur är en individ som inte kan räknas bort här oavsett position.

9 Mr Southwind gör en spännande comeback ikväll och även om formen såklart är ett frågetecken efter över ett års frånvaro,. Men detta är en individ som ses med bra kunnande och kapacitet för klassen och jag vågar inte spela utan honom i comebacken. Får Ulf Ohlsson direkt i vagnen.

4 Awaited kommer med bra form och är van att möta tuffare motstånd än vad man ställs emot ikväll. Skulle bli spännande att se honom med en ryggresa ikväll och speeda tillslut.

Skrällen är 2 Alberto Ray som står inför en spännande uppgift ikväll. Detta är en fyraåring som visat upp bra kunnande och fart under året. Vaknar man på rätt sida ikväll blir jag inte förvånad om matchar samtliga här fältmässigt. Dessutom brukar en påställd tränaren och kusk Kajsa Frick sällan lägga några fingrar emellan om hon har att köra med. Skulle hon tidigt sitta i ledningen bakom Alberto Ray är jag inne på att man kör där och till endast 8% är Alberto Ray en skräll jag inte spelar utan ikväll. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Alberto Ray
Lopp 4 - Rättvik
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip