Lopp 4 - 2140m auto

4 Ninja Zon som inte är en tokig häst för klassen. Hon besitter bra art i kroppen och kan både öppna kvickt och speeda rappt över upploppet. Hon står perfekt inne i loppet och kommer nu med en formkurva som pekar uppåt med ett lopp i kroppen nu. Även om motståndet ikväll såklart är bra så vill jag tidigt lyfta fram Ninja Zon som ett givet val på min kupong. När vi får 2,25 på att man placerar sig topp-3 I loppet så spelar jag.

Nämner även 2 Whitelighttrotter tidigt till låg procent. Senast gjorde hon det bra från ett bakspår över kort distans. Nu är förutsättningarna bättre och med ett litet startfällt kommer hennes tunga avslutning bita än bättre än om loppet varit fullt. Whitelighttrotter är van att möta tuffare konkurrenter och till 5% är hon ett givet streck.

Framhåller även 1 Afrodite Face som om hon lyckas försvara innerspåret från start har en passande uppgift på förhand. Hon kan öppna bra men det är fortsatt inte bevisat vad hon går för vid full ledningen initialt vilket öppnar upp för spekulationer. Två av hennes fyra segrar är tagna från ledningen och de andra två från dödens. Afrodite Face är en häst med hög kapacitet i sin årskull och utan strul ikväll ska även hon ses som en given segerkandidat.

4 Ninja Zon
Lopp 4 - Mantorp
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

This is the stats tab
This is the post tip