Lopp 4 - 2640m Auto

6 Ariston får mitt tips i den inledande avdelningen. Han var bra i årsdebuten efter att ha fått ett perfekt lopp i ledarryggen på Kaelan F.Boko som får ses som det främsta motbudet även den här starten. Han är snabb från start och jag tror att han kommer att få överta ledningen från 4 Dulche De Leche och från spetspositionen tror jag att han är hästen att slå. Han har dock varit struken för en sårskada efter årsdebuten och det får mig att tvivla en aning men om han inte har påverkats allt för mycket av den skadan är det här en bra uppgift, även om den långa distansen kan vara ett litet minus. Men när vi får hela 4,00 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

13 Kealan F Boko visade fortsatt form senast och fick endast se sig slagen av tidigare nämnda Ariston som fick en bra resa i ryggen på Hanna Olofssons fyraåring. Han har visat riktigt bra form så här långt under året och har redan hunnit med tre segrar och två andraplatser och verkar ha tagit ett kliv framåt i sin utveckling under året. Hästen är såväl stark som snabb och även om det är debut över lång distans tror jag inte att det är någon nackdel. Hanna Olofsson brukar vara framgångsrik på Bodentravet och vi kan förvänta oss en offensiv styrning.

4 Dulche De Leche är en häst som jag har jagat lite men han får det inte riktigt att stämma fullt ut i loppen. Jag tror det finns ett ganska högt kunnande i den här hästen när polletten trillar ner och han möter något enklare motstånd nu än vad han har mött på slutet. Han kan utnyttja sin startsnabbhet för att hitta en bra position och om Kealan F.Boko kommer tidigt och sätter press på ledaren skulle han kunna profitera på det från ledarryggen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

6 Ariston
Lopp 4 - Boden
Spel: Vinnare
Odds: 4,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip