Lopp 4 - 2080m Volt

7 Being Jolly har en bra chans att vinna loppet om han hittar till ledningen och Micke J Andersson brukar inte vara blyg i sina styrningar. Det gäller dock att träffa bra i volten för det finns fler startsnabba i fältet som förmodligen är angelägna om att hitta till ledningen och når han inte ledningen är han såklart sårbar. Det är mitt förstastreck men det känns som att det skulle kunna bli ett stökigt lopp på förhand.

6 Höwing Zora har också ett springspår och är snabb från start och med ett lopp innanför västen är man säkert sugna på att testa i ledningen med en häst som har tävlat i tuffa gäng under fjolåret och har ett högt kunnande i grund i botten. Från ledningen känns det som ett spännande drag i omgången. När vi får 2,25 på att man placerar sig tipp-3 i loppet så spelar jag.

4 Olympic Tile har fått träna på ett tag hos Björn Goop och har fått två lopp i kroppen efter vinterträningen och han var fyra senast bakom bra hästar efter ett snabbt upplopp. Det är lättare emot den här gången och när han lättas ytterligare i balansen tror jag att han är redo för en bra insats nu och skulle 6 & 7 köra om ledningen inledningsvis kan Björn Goop profitera på det.

12 Reddington är förmodligen loppets bästa häst men att ta in tjugo meters på den främre träffen är inte lätt men han går såklart inte att nonchalera och när hästar debuterar för Roberth Bergh brukar de vara väl förberedda.

1 Red Love Vici har varit blek i sina senaste insatser i Norge men hästen är inte så tokig egentligen och han borde få en bra resa från det här läget.

För er som spelar V86 och Dagens Dubbel så finns tippsen i bloggen.

6 Höwings Zara
Lopp 4 - Åmål
Spel: Plats
Odds: 2,25
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip