Lopp 4 - 2140m Auto

7 Diana Zet var ute på V75 senast och tävlade mot bland annat Disco Volante och Gareth Boko i Prins Daniels lopp. Hon gjorde bort sig med en galopp direkt från start då, men hon är normalt sett inte osäker och det var faktiskt karriärens första galopp. Vi får se det som ett olycksfall i arbetet och hon går ner rejält i klass och möter endast ston nu. Hon har fått det sämsta utgångsläget, vilket möjligtvis öppnar upp loppet en aning men fältet är litet och att det skulle bli strul under vägen känns ändå långsökt. Diana Zet har vunnit över hälften av sina lopp så här långt under karriären och hon vann samtiliga storlopp hon ställde upp i under fjolåret ( Drottnings Silvias Pokal, Stochampionatet, Derbystoet). Det finns en intressant motståndare i Gocciadoro-tränade 2 Allegra Gifont men jag tror ändå att Örjan Kihlström har en bättre häst, och löser den här uppgiften. När vi får 2,45 på att man vinner loppet så testar jag spel.

2 Allegra Gifont känns helt klart som det främsta motbudet i loppet. Det är en talangfull femåring som nu har gjort tre lopp på svensk mark. I debuten hängde hon med bra som tvåa bakom en för dagen mycket bra Short In Cash och hon följde upp det med en övertygande seger i ett ett enklare sällskap. Senast var hon ute i Lady Snärts lopp under elitloppshelgen men från ett svårt utgångsläge så galopperade hon bort sina chanser den dagen. Hon kan öppna fort från start och skulle hon ta sig förbi 1 Dixie Brick utan att det kostar för mycket så kommer hon att strida hela vägen in i mål.

1 Dixie Brick är bra när hon tävlar på topp och kommer att få en bra resa från det här utgångsläget. Hon kan öppna fort från start och även om det är mest troligt att hon väljer ett lopp i ryggar så är det inte otänkbart att Jorma Kontio försöker ta emot Allegra Gifont från start. Det är täta starter nu, och hon var ute så sent som 16/6. Den starten är bara att glömma eftersom hon tappade en hel del från start men intrycket vid andraplatsen för tre starter sedan var klart bra och näst senast var hon ute mot tuffast möjliga motstånd i Lady Snärts lopp.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

7 Diana Zet
Lopp 4 - Solvalla
Spel: Vinnare
Odds: 2,45
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip