Lopp 4 - 1609m Auto

Jag går ut hårt på Gs75 och inleder omgången med en spik där jag tycker att tre ekipage sticker ut en aning på förhand och den som sitter i ledningen bör ha en bra chans att vinna loppet.
Jag går rakt ut och spikar 7 Hipster Am, trots att han har ett spår långt ut på vingen. Han kan öppna ruskigt fort från start och med vinklad vinge lär Stefan Persson trycka av allt som går från start för att ta sig förbi 2 Boccadamo. Han spetsade från spår åtta på Kalmartravet 21/5 och vann över aktuell distans på 1.11.7 då, vilket än så länge är den enda segern på svensk mark. Hipster Am är fartfylld och under utveckling och jag tror att kort distans passar hästen bättre och han är van vid att tävla med dessa förutsättningar eftersom han tävlade på mile-banor över kort distans under sin tid i U.S.A.
Från ledningen får övriga vara väldigt bra för att kunna besegra honom över kort distans och när han är min spetsfavorit i loppet, tar jag ställning och spikar. Han kan vinna även om han skulle missa ledningen, men chanserna försämras såklart avsevärt. När vi även får 2,35 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

Motbud
2 Boccadamo är segervan och har vunnit sju av arton lopp under tiden i Italien. Nu är debuten på svensk mark avklarad och jag tycker att det var en debut med mersmak. Christoffer Eriksson laddade iväg från början men kunde inte ta sig förbi invändiga Master Sånna från start och fick trava hela loppet i dödens. Han kunde besegra ledaren utvändigt men hade inte krafter nog kvar för att stå emot duktiga Unacerveza Broline som hade fått ett klart bättre lopp i draget. Han har öppnat riktigt fort i Italien tidigare och han kommer med all sannolikhet att laddas i väg från början för att försöka komma till tätpositionen. Det är ingen omöjlighet att han kan sitta i ledningen tidigt men jag bedömer ändå att Hipster Am tar sig förbi. Han borde hur som helst att få en bra resa på innerspåret och vid fritt över upploppet kan han utmana om det har gått för fort där framme.

4 Joker Of Steel kom tillbaka starkt efter en galopp senast och formen är det inget fel på. Det är en rejäl häst som inte räds grovjobb under vägen. Han har aldrig förlorat från ledningen på fyra försök men det känns långsökt att han ska kunna nå dit den här gången och jag tror att han kommer att få göra jobbet i andraspår. Det är debut över kort distans nu och det känns på förhand inte som någon fördel och han hade känts klart mer intressant över längre distans.

12 Wolf of Wall Street måste jag också nämna. Läget är såklart hopplöst med spår tolv över 1609 meter men han vann från ett bakspår över kort distans 31/5. Det är tuffare hästar emot nu men precis som vid den starten är det anmält med barfotabalans och skulle han kunna komma igenom vettigt från start så är han inte alls borta om det blir lite tempo där framme.

För er som spelar GS75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen.

7 Hipster Am
Lopp 4 - Tingsryd
Spel: Vinnare
Odds: 2,35
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip