Lopp 4 - 2140m auto

Vi inleder V64 spelet med att ta ställning och spika 8 Bombus Jet. I nuläget är man inte favorit och motstånd finns i loppet i from av 6 Howdy Quicks och 10 Changs men i min bok har Bombus Jet störst segerchans i loppet och när han endast är strecka på 23% måste jag ta ställning. Han är kvick iväg från start och trots spår åtta bakom bilen räknar jag med full laddning från start. Jag är heller inte säker på att någon av de mindre betrodda hästarna är beredda att svara upp Björn Goop när han ångar fram på hemmabanan och ställer frågan. Lyckas Bombus Jet ta sig hela vägen till ledningen bör det bli svårt för övriga konkurrenter att plocka ner honom. Han kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start och ikväll är det även anmält med amerikansk vagn. Jag tvekar inte utan ska gunga in mitt singelstreck i första avdelningen. När vi även får 3,00 på att man vinner loppet så testar jag ett spel.

Motbud
6 Howdy Quick besitter högt kunnande och har matchats på V75 under sommaren. Hans Crebas fyraåring hade slutat på plats i fyra raka starter inför det senaste framträdandet. Då var det final och dagen slutade med en galopp efter 200m. Att det är en kapabel häst för sammanhanget råder det ingen tvekan om. Men han är inte så kvick den första biten och riskerar därför ikväll att få göra jobbet själv i loppet. Jag tar ställning emot tack vara det, men för den som garderar är detta ett givet streck.

Nämner även 10 Chang som stod för ett fint formbesked i den senaste starten, då vann man på bra sätt efter att intagit dödspositionen med varvet kvar till mål. Har även vunnit V75 på Färjestad tidigare i år och verkar trivas bra på banan. Givet streck vid gardering.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Bombus Jet
Lopp - Färjestad
Spel: Plats
Odds: 3,00
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip