Lopp 4 - 1640m auto

7 Chapuy har fina förutsättningar ikväll. Han trivs som bäst i ledningen och är dessutom startsnabb som få. Med spetsläge ikväll över kort distansen måste man ses med bra segerchans. Chapuy har tagit tio av sina tolv segrar i karriären på kort distans och presterar absolut bäst i ledningen. I den senaste starten fick ge dock ge sig emot Tabasco C.D. som sotd för en vass avslutnitng.Ikväll är spåret aningen långt ut bakom bilen men Åke Lindblom som både tränar och kör borde ändå kunna hitta till ledningen tidigt. Väl i den positionen är han hästen att slå för övriga.

2 Deede Star har fått ett perfekt utgångsläge ikväll, men står aningen tufft inne i loppet. Han har ute så sent som i torsdags och och slutade trea och ska fungera väl med täta starter. Deede Star är både stark och snabb och gör han en liknande prestation som för tre starter sedan när man vann på Rättvik efter att fått göra en del jobb själv så utmanar man om segern även här.

5 King On The Hill har sett mer stabil och säker ut under året och är van att möta tufft motstånd. Ikväll ser det något enklare ut på pappret och med endast åtta hästar med i loppet är man garanterad en fin löpning. När han endast är streckad på 2% är det en given skräll i loppet för mig.

En annan smällkaramell är 8 Zeus Bi som i skrivande stund endast är streckad på en procent. Visst utgångsläget är inte det bästa och resultatraden är inget man gör stående ovationer för. Men när det handlar om en enprocentare kan man heller inte få allt. I ett litet fält är utgångsläget inte lika dåligt som bricka åtta brukar vara och skulle dessutom startraketen från innerspåret M.T.Insider välja att köra i ledningen kan tempot tänkas bli högt i kvällens lopp vilket gynnar Zeus Bi. Denna sexåring har sett bättre ut i aktionen på slutet och skulle Zeus Bi prestera på topp finns chansen att man kan utmana om segern här. En riktig kioskvältare som jag väljer att strecka i den första avdelning. När vi får 3,50 på att man placerar sig topp-3 I detta lopp med endast 8 hästar så testar jag spel.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

8 Zeus Bi
Lopp 4 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 3,50
Bolag: bet365

Lycka till

This is the stats tab
This is the post tip