Dagens rek är till Årjäng lopp 4 som ingår i eftermiddagens Grand Slam 75 tävlingar. Jag spelar att nummer 6 Choco Garline vinner loppet.

Choco Garline felade från start i ett V75 lopp senast när man testade barfotabalansen men han gick ändå bra som femma bakom vinnande Taiga Woodland efter den galoppen. Felfri nu så kan han öppna fort så jag tror att Linda Sedström laddar mot ledningen här och skulle han komma till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och då tror jag han blir svårslagen här.

Segern för två starter sedan togs från ledningen. Det finns inget att klaga på inför denna start meddelar man från stallet och jag tror att Linda Sedström kör till från start då han är snabb iväg och då borde det kunna bli spets eller dödens här och då tror jag han har bra chans att vinna det här loppet.

Det blir barfota runt om igen och murphybländare på vänster sida, som vanligt. Den här gången blir det eventuellt jänkarvagn meddelar man från stallet.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 1 J.S.Alpha som kommer med en mycket fin form. Senast gjorde han det bra som tvåa bakom vinnande Grand Illusion och gången före det så vann han lätt från spets så om inte innerspåret blir en fälla här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 4 Always A Star som har vunnit tre av årets sju starter och är stark och har även öppnat förbättrat i de två senaste loppen så om Cato Antonsen som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han bli att räkna med här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

6 Choco Garline
Årjäng lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.35 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip