Det är V64 tävlingar från Östersund ikväll. I lopp 1 lika V64-1 spelar jag att 5 Cobourgh Hannover vinner loppet (vinnare).

Lopp 4 - 1640m Auto

5 Cobourgh Hannover vann från spets för två starter sen då den var tillbaka efter några månaders frånvaro. Senast var hästen trea bakom duktiga Electrical Storm och en smygkörd Eskimo Brother som vann loppet. Här är det spetsläge igen och från ledningen växer hästen ett par klasser och med Värsta konkurrenterna från sämre lägen så borde det vara en toppchans att leda detta lopp från start till mål. Man har även anmält hästen med bike vilket borde kunna ge en ytterligare kick. Min vinnare.

Värsta hotet är nummer 9 Buzzer Beater som gör gedigna insatser varje gång och har en bra spurt att tillgå och då kan den absoluta vinna över Östersunds långa upplopp. Man vann för fyra starter sen från liknande läge över kort distans efter en snabb avslutning och senast avslutade man bra som sexa på v75 i tuff konkurrens. Man meddelar från stallet att formen är god och att läget passar hästen bra och man tror att man är med och gör upp om det.

4 Kövras so Far är den som eventuellt kan sätta käppar i hjulet för min vinnare. Hästen är ojämnt startsnabb men kan ladda iväg ganska bra från start men jag tror att man är nöjd med ryggen på Cobourgh Hannover även om man når spets initialt men kanske kan vinna från ryggen på favoriten om luckan kommer.

1 Night Rhythm har matchats stenhårt sen den kom till Sverige och har varit ute mot topphästar som Campo Bahia och Attraversiamo med flera men har inte fått det att stämma alls på slutet och har problem att hålla sig i trav. Nu är hästen i Regi Roger Nilsson och har man fått ordning på hästen finns kapacitet för att vinna ett sånt här lopp. Man har gått ett kvallopp där hästen fungerade och blir intressant att se i lopp nu.

Min Vinnare: 5 Cobourg Hanover
Spets efter 500m: 5 Cobourg Hanover
Skrällen: 2 Kövras So Far
Ranking A: 5 B: 9 C: 1.2.4.8.10.6.3.7

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelet ikväll.

5 Cobuorg Hanover Hanover
Östersund lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2,0 bet365

Oliver Bergman

This is the stats tab
This is the post tip