Dagens rek är till Romme lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 3 Even Smaller Plum vinner loppet.

Even Smaller Plum inledde karriären med två raka segrar och efter det har det gått lite tyngre för då har det inte blivit någon mer seger efter sex starter.

Even Smaller Plum har varit ute i försök och final av finska Kriteriestoet på sistone och hon räckte inte riktigt fullt ut där men resultaten ursäktas av att hon fick trava i dödens vid båda dessa starterna och här är det helt andra förutsättningar för i ett litet fält med endast fyra motståndare nu så tror jag att Mattias Djuse som kör hästen skickar henne till ledningen in i första kurvan och om hon kan få fuska bort en del av loppet i den positionen så tror jag att hon leder det här loppet hela vägen in i mål om hon slipper utstå alltför hård press under vägen. Det blir skor runt om samt en vanlig sulky och ett öppet huvudlag rapporterar Mattias Djuse.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 5 Remarkable Feet som bara har startat tre gånger hittills och han gjorde bort sig med galopp senast men gången innan det misslyckandet så vann han i ohotad stil efter att ha fått bestämma i ledningen och felfri nu så har Jörgen Westholms styrning kapacitet att sluta i den främre träffen här. Det blir skor runt om samt en vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

6 Isabelle Boko är en annan motståndare till min vinnare här som ännu är segerlös efter 16 starter och jag tror inte att vinsten kommer ikväll heller för Ulf Erikssons styrning.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Even Smaller Plum
Romme lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip