Dagens rek är till Rättvik lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Gaz Oil vinner loppet.

Gaz Oil var grymt bra senast. Han gick då i tredjespår sista 1400 meterna men höll ändå starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Crevisse från ledningen och han var inte långtifrån segern.

Intressant utgångsläge nu men Gaz Oil är väl ingen snabbstartare fast det är bara två motståndare på startvolten så Jörgen Westholm kanske kan få ta över ledningen i ett andra skede och kommer han till spets efter en bit här så tror jag han blir svårstoppad.

Blir det inte ledningen för Gaz Oil så är han stark och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och gör han om prestationen från senast så tror jag han har god chans att vinna det här loppet.

Gaz Oil är en fyraårig valack som tränas av Jörgen Westholm. Han har startat fem gånger hittills med två tredjeplatser i de två senaste loppen som bästa resultat men här tror jag att det är läge för karriärens första seger.

Gaz Oil är anmäld barfota runt om och med hybridvagn precis om han har tävlat på sistone.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 9 Francky Des Molles som har gjort tre starter för Fredrik Wallin och har gjort det okej utan att det har räckt till någon seger.

Senast så blev Francky Des Molles över i tredjespår och galopperade sedan med 800 meter kvar av loppet men han ställde sig och kom tillbaka bra och räddade fjärdeplatsen i ett lopp som Miss Brilliance vann.

Från springspår nu med Carl Johan Jepson i vagnen här så kan Francky Des Molles med en lyckad start kanske ramla ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

Francky Des Molles kommer att tävla barfota runt om och i en hybridvagn nu och det är intressanta ändringar mot senast.

I övrigt kan nummer 11 Quarcio Ducal som är en knepig typ som har svårt att sköta sig vara intressant.

Dåligt läge här men Quarcio Ducal är ändå inte så snabb iväg och kan Björn Goop se till att hålla honom i rätt gångart så är han stark och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här motståndet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Gaz Oil
Rättvik lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.40 bet365

This is the stats tab
This is the post tip