Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Rättvik idag. I lopp 4 spelar jag att nummer 7 Helio De Fromentel vinner loppet.

Helio De Fromentel har galopperat en del och han är ännu utan seger efter nio starter i karriären. Fast de flesta hästarna i det här loppet har aldrig vunnit.

Helio De Fromentel gick bra efter galopp och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Excellent Liss näst senast.

Gången efter det så kom Helio De Fromentel med en stark avslutning men han fick aldrig tag i Haitkin Am som tog fjärde raka segern så det slutade med en andraplats.

Fredrik Wallin som tränar Helio De Fromentel meddelar att han tränar väldigt starkt och felfri nu och om det klaffar med löpningsförloppet så kan det vara läge för en fullträff.

Utgångsläget nu är inte det bästa för Helio De Fromentel men en invändig strykning underlättar en del. Med rätt resa här så tror jag han kan ta sin första seger.

Helio De Fromentel är en treårig valack. Han är anmäld med skor runt om samt en vanlig vagn och med ett helstängt huvudlag.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 6 Winners Lane som har gjort det rätt bra i sina tre starter i livet och första segern ligger inom räckhåll.

Winners Lane avslutade positivt och kom i mål som tvåa bakom Izola Silvåkra som vann från ledningen senast. Det var första starten på ett tag så med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten.

Winners Lane är anmäld barfota bak för första gången och kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen servera honom en fin löpning så kan det räcka långt mot det här motståndet.

I övrigt kan nummer 1 Dreams Happen vara intressant. Hon fick en invändig löpning och när hon kom loss så avslutade hon godkänt och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Queen Ratzeputz näst senast.

Gången efter det så travade Dreams Happen i rygg på den ledande Blossom Kronos och när hon fick luckan på upploppet så sköt hon till vasst och tog sig förbi ledaren men längre ut i banan spurtade Crevisse strålande så det slutade med en andraplats.

Dreams Happen är startsnabb fast innerspåret på Rättvik kan vara lite lurigt men lyckas Rikard N Skoglund som kör åt Jörgen Westholm hålla upp ledningen så är mycket vunnet. Skulle hon få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

För er som spelar Grand Slam 75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

7 Helio De Fromentel
Rättvik lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 5.00 bet365

This is the stats tab
This is the post tip