Dagens rek är till Åby lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Hurricane River är topp tre i loppet.

Hurricane River kommer från en spetsseger och här tror jag att Christoffer Eriksson som kör hästen kan hitta till front på nytt och skulle han komma till ledningen så tror jag han släpper till favoriten för då vi befinner oss på Åby så finns det open stretch att använda och då tror jag han har bra chans att lifta med till en topp tre placering.

Hurricane River har gjort 10 starter hittills och av dessa har han vunnit hälften av gångerna. Han har förvisso galopperat bort sig en del men felfri nu så tror jag att han får en bra löpning i vinnarhålet och är med långt framme här.

Den värsta motståndaren i loppet är nummer 6 Attraversiamo som har vunnit åtta av tolv lopp hittills och årsdebuten senast löste han på bästa vis när han kördes till spets efter ett halvvarv och vann sedan i överlägsen stil från den positionen.

Med lopp i kroppen är Attraversiamo troligen ännu bättre den här gången och jag tror inte att någon svarar när Erik Adielsson laddar framåt mot spets och från ledningen blir han svårfångad här.

En annan motståndare till Hurricane River är nummer 9 Night Rhythm som sprang och bröt senast och galopperade i sista sväng. Han hade behövt en huvudstång och det kommer han att utrustas med i kväll. Nu blir det barfota runt om och jänkarvagn, senast var det vanlig vagn och han kanske kan ta en finalplats om det klaffar med löpningsförloppet.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Hurricane River
Åby lopp 4
Spel: Plats
Odds: 2.15 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip