Dagens rek är till Jägersro lopp 4 som ingår i kvällens V65 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Iago Zon vinner loppet.

Iago Zon fick äntligen till det senast och plockade årets första seger när han gjorde comeback efter två månaders frånvaro efter att ha tävlat lite ojämnt i år.

Iago Zon tog då över ledningen med varvet kvar senast och vann i suverän stil på 11,2 över aktuell distans och med tanke på att första varvet gick på 1,09 så var insatsen strålande och från ett perfekt utgångsläge här så tror jag att Joakim Lövgren som kör hästen håller upp ledningen och i den positionen så tror jag att han blir svårslagen här men även om det inte skulle bli spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner om det skulle behövas.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 8 Sobel Conway som svarade för ett vasst upplopp senast och kopplade greppet kort före mål men spår 8 bakom bilen över kort distans drar ner möjligheterna här även om det är en bra häst. Det blir barfota runt om samt ett öppet huvudlag med murphybländare på insidan och jänkarvagn som senast meddelar man från stall Peter Untersteiner.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Falk On Hill som har gått bra i skymundan från dåliga lägen på sistone men har äntligen dragit ett bra spår och sitter bra till i andraspår direkt och med lopp i kroppen nu så kan det bli en framskjuten placering här men jag håller min vinnare som strået vassare.

1 Iago Zon
Jägersro lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 1.75 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip