Dagens rek är till Örebro lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Jamie Oliver vinner loppet.

Jamie Oliver har inte vunnit på ett tag men det är en av de bättre hästarna i fältet och han ska räknas tidigt från ett perfekt utgångsläge här.

Jamie Oliver gjorde comeback efter en månads frånvaro senast när han galopperade kort från start men han kom tillbaka starkt som fyra i mål bakom vinnande Bältra Spider och om Dennis Spangenberg som kör hästen kan servera honom en fin resa här så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Jamie Oliver är tuff och rejäl och tål att göra en del av grovjobbet i dödens här om det skulle behövas och skulle kunna trycka upp tempot mot ledaren och då tror jag han är starkast i det här gänget.

Jamie Oliver är en sjuårig valack som tränas av Thorsten Tietz som har vunnit 11 av sina 30 tidigare starter och av dessa är fem vinster tagna på svensk mark och jag tror att det kommer ytterligare en seger ikväll.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 5 Callmesally som kommer från en seger när hon tog ner sitt motstånd från dödens och hon kan öppna bra och med en offensiv Mikael J Andersson i sulkyn här så tror jag på tidig ledning och i den positionen så kan hon leda loppet länge men jag håller min vinnare som ett strå vassare och då kan hon få svårt att hålla undan från ledningen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Fairyman som gick en rejäl repa till slut som tvåa i mål bakom vinnande Humble Hill senast och han kan sluta i den främre träffen här om Marcus Hultman som kör hästen kan servera honom en fin löpning.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Jamie Oliver
Örebro lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 3.45 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip