Dagens rek är till Solvalla lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Joe Frazier Boko vinner loppet.

Joe Frazier Boko har gjort bort sig med två raka galopper men det var mycket sparat när galoppen kom senast och även om inte voltstart är någon fördel nu så tror jag han kan bli svårfångad från ledningen då han har hela 40 meters försprång på övriga ekipage om han skulle hålla sig i rätt gångart hela vägen.

Joe Frazier Boko tog sin hittills enda seger när han vann för fyra starter sedan när han plockade ner sitt motstånd enkelt via 18 tempo sista 800 meterna och här tror jag att Per Lennartsson försöker hålla ett jämnt hårt tempo där framme för att inte bjuda in de mer rutinerade hästarna på tillägg till en speed uppgörelse. Inga ändringar är aktuella så det blir fortsatt skor runt om samt vanlig vagn meddelar man från stallet.

Joe Frazier Boko är en treårig hingst som endast har gjort åtta starter hittills och på dessa har det blivit fem galopper men han har mött tufft motstånd på sistone och felfri nu så tror jag att han leder det här loppet länge. Får han det att fungera tror jag han kan springa en 15 tid där framme åtminstone och då kan det räcka en bit här och det är mycket värt att få springa på innerspår.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 12 Bear Hope som har vunnit 5 av 12 starter hittills. Nu handlar det om årsdebut men han matchades en hel del i V75 under fjolåret och har skaffat sig hårdhet och på sin höga grundkapacitet så ska han räknas tidigt här om Björn Goop som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 3 Moolger men han vinner inte så ofta fast han är jämn och säker och om Marcus Lilius som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka en bit här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

1 Joe Frazier Boko
Solvalla lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 3.00 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip