Dagens rek är till Halmstad lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Key West Snapper vinner loppet.

Key West Snapper tog en överlägsen seger efter att tidigt kommit till ledningen över kort distans på Åby senast. Med endast en motståndare på startvolten tror jag att Thomas Uhrberg som kör hästen har siktet inställt på spets på nytt.

Skulle han komma till spets och få bestämma en del där framme och dra på i 11 tempo sista varvet för att grilla tilläggshästarna så tror jag att de får svårt att plocka in sitt handicap och då tror jag att han rinner undan till en ny seger.

Key West Snapper har varit ute över lång distans vid tre tidigare försök utan att lyckas men han har två segrar på två gånger han har travat i ledningen och om han sköter sig och kommer till spets smärtfritt så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage.

Key West Snapper är en femårig valack som tränas av Lars Järpedal. Han har 5 vinster på 18 tidigare starter varav 4 är tagna på de 5 sista loppen. Tidigare hade han mycket galopper i raden fast på sistone nu har han stabiliserats och har skött sig i sju raka lopp.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 6 Gareth Boko som har fått två lopp i kroppen efter väldigt lång frånvaro. I senaste starten så blev han trea i ett lopp som Perfect Spirit vann och något sådant motstånd ser vi inte i det här loppet men att hämta in 60 meter mot min vinnare tror jag kan bli tufft.

En annan motståndare till Key West Snapper är nummer 7 Olle Rols som inte trivdes på en hård bana och galopperade bort sig senast. Han har hög kapacitet och är härdad mot tufft motstånd inom V75 men det aviseras ett snällt upplägg nu men löser det sig med löpningsförloppet så kan han vara långt framme mot det här gänget.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Key West Snapper
Halmstad lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.25 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip