Dagens rek är till Boden lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Know My Name vinner loppet.

Know My Name satt en bit ner i kön innan han gick till attack med knappa varvet kvar till mål och landade då utvändigt om ledaren med drygt 500 meter kvar till mål och från den positionen så kopplade han grepp på sitt motstånd och stegade undan till en klar seger näst senast.

Gången efter det så var Know My Name gott gåendes och var på väg mot en framskjuten placering igen men då slog han på en galopp i den sista kurvan och då var den dagen förstörd.

För tre starter sedan hade Know My Name kopplat greppet också men när Micael Melander drog det norska huvudlaget så slog han över i galopp.

Felfri nu så kan Know My Name få en fin resa i den främre träffen om Micael Melander kan hitta ner i ett vettigt slagläge och då tror jag han har god chans att ta en ny seger här.

Know My Name är ingen raket iväg men han har sin bästa bit till slut i loppen så klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka långt här.

Inga ändringar är aktuella för Know My Name meddelar Marita Oscarsson som tränar hästen.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 8 Anchor Man som satt en bit ner i kön men han kom med en rejäl avslutning och han var inte långt ifrån Helix som vann loppet senast men han fick nöja sig med andraplatsen.

Det var första starten för Anchor Man på ett tag så med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten så om Hanna Olofsson kan hitta ner i en hygglig position så fäller han många hästar till slut med en liknande spurt som senast.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 9 Vici America som gjorde det bra vid segern näst senast och gången efter det så landade han i dödens med 800 meter kvar av loppet och knäckte den ledande Nehemiah men kunde inte stå emot en bra spurtande Helix och inte heller Anchor Man så det blev en tredjeplats den gången.

Med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så har Vici America en bra avslutning att ta till och då kan det räcka en bit här.

I övrigt kan 10 Rue De Roi vara intressant. Han är inte helt att lita på men om han kan hålla ordning på benen och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så har han en vass spurt att ta till men min vinnare har större segerchans.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Know My Name
Boden lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 3.35 Casumo , Unibet & 888sport

This is the stats tab
This is the post tip