Dagens rek är till Umåker lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 Magnifik Brodde vinner loppet.

Magnifik Brodde kördes väldigt passivt senast och gick i mål med krafter kvar som fyra i ett lopp som Vic De Luxe vann i Boden, fast här tror jag att Samu Sundqvist som kör hästen håller upp ledningen och väl där så blir han svårslagen.

Magnifik Brodde trivs över kort distans och från innerspår bakom bilen över sprinterdistans har han spetsat 3 gånger tidigare av 3 möjliga och har vunnit två av dessa och jag tror på spets och slut här.

Magnifik Brodde är en segervan valack som har vunnit 22 av 62 tidigare starter och har även varit topp tre i 66% av loppen. Nu har han blivit behandlad efter senast och det blir lättning i balansen ikväll och jag tror på en ny vinst här.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 8 Mr Golden Quick som inte har startat på ett tag och är vassare på barfotabalansen men om Magnus A Djuse kan slinka ner i en vettig position så har han en bra avslutning och kan då sluta långt framme här.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 5 Callela Leonard som startade så sent som i söndags och vann då lätt efter att ha tagit ledningen efter en bit och från ett bra utgångsläge här så kan det bli en framskjuten placering på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

1 Magnifik Brodde
Umåker lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 1.70 LeoVegas , Unibet , bet365

This is the stats tab
This is the post tip