Dagens rek är till Bollnäs lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 2 Mr Perfect vinner loppet.

Mr Perfect som har sett riktigt formstark ut på sistone. Han avslutade snyggt som tvåa på Solvalla senast bakom vinnande Evaluate och gången innan det spetsade han i en tioöppning och blev trea i ett lopp som vanns av Ajlexes Cubano.

Från ett fint utgångsläge här så tror jag att Kevin Oscarsson som kör hästen sitter bra till i ledningen direkt och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han blir svårslagen här. Det blir barfota runt om samt blinkers och jänkarvagn meddelar man från stallet.

Det är ett litet fält med endast sex motståndare till min vinnare så jag tror att det blir rätt lågt tempo och att Mr Perfect rinner undan från spets över den korta distansen. Han vinner inte så ofta numera då den senaste vinsten togs i februari ifjol men med passande förutsättningar ikväll så tror jag att det är läge för en vinst.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 3 Super Zantos som är härdad i tuffa gäng. Han fick inte med sig något från en stenhård V75-final, som vanns av Velvet Gio före Global Trust och Hawk Cliff senast men här är det ett litet fält och inte lika hårt motstånd så om min vinnare skulle ha en sämre dag så kan han duga en bit här.

En annan motståndare till Mr Perfect är nummer 6 Don't Mind Me som gör årsdebut här. Han har tränat på hela tiden och fått sina rutinjobb och allt verkar bra och han har bra statistik efter vila men jag tror inte han kommer förbi min vinnare i starten och är sårbar om han skulle få göra mycket av grovjobbet här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

2 Mr Perfect
Bollnäs lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 Unibet , LeoVegas , bet365

This is the stats tab
This is the post tip