Det är V64 tävlingar ifrån Romme ikväll. I lopp 4 så spelar jag att nummer 3 Natorp Bo vinner loppet.

Natorp Bo har inte kommit till från kön i snabba avslutningar i de två senaste loppen fast här har han fått ett mer passande utgångsläge. Han hade bakspår så han fick nöja sig med sjätteplatsen bakom No Doubt som segrade i uttagningsloppet senast.

Natorp Bo tog sin senaste seger i slutet av april i årsdebuten på Åby när han vann från ledningen. Han är snabb ut och gäller som spetsfavorit här.

I ett litet fält med endast sex motståndare här så tror jag Natorp Bo kan få styra och ställa som han vill där framme i täten och då blir han inte lätt att plocka ner över den korta distansen.

Natorp Bo var mycket duktig när han kom in som trea i Treåringseliten under Elitloppshelgen där han endast blev slagen av Hell Bent For Am som vann före Bolero Gar.

Patricia Van Der Meer tränar Natorp Bo. Den här gången får Carl Johan Jepson chansen bakom den treåriga hingsten för första gången vilket är klart intressant.

Natorp Bo är anmäld med skor runt om och med en vanlig vagn precis som han tävlade i den senaste starten.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 5 Armani Degato som var en besvikelse senast då han borde ha kunnat tagit sig vidare till finalen fast nu slutade det med en femteplats i ett lopp där No Doubt tog ner Vegan Face till seger kort före mål. Han slutade då på platsen precis före min vinnare.

Armani Degato har varit ojämn i prestationerna under året. Löser det sig med positionerna så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här. Örjan Kihlström upp för första gången är intressant.

I övrigt kan 6 Västerbo Cobber som gjorde det bra som tvåa i den senaste starten vara intressant.

Västerbo Cobber var då ute över lång distans på Solvalla. Han fick då trava en stor del av loppet först i andraspår och han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi Cup Of Tea som vann det loppet från ledningen.

Västerbo Cobber är mer stark än speedig men kan Rikard N Skoglund som finns i vagnen nu servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

3 Natorp Bo
Romme lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 1.90 bet365

This is the stats tab
This is the post tip