Dagens rek är till Åby lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 1 New Lexington vinner loppet.

New Lexington gjorde comeback efter ett års frånvaro senast och då satt han i ledningen i ett tidigt skede och var sedan aldrig i förlustfara och han har spetsat från innerspår tidigare och från ett bra utgångsläge här så tror jag han får en fin resa i antingen spets eller vinnarhålet och jag tror han blir svårslagen här.

New Lexington har ett lopp i kroppen och jag räknar med att formen ska vara ännu bättre nu och från ett perfekt utgångsläge ser det bra ut på förhand och det är ett litet fält här så om Conrad Lugauer som kör hästen skulle bli överflyglad i starten så tror jag att han kan ta sig loss i god tid men annars så finns det ju dubbla open stretch att använda om det skulle behövas och jag tror på en god segerchans här.

New Lexington är en femårig hingst som tränas av Conrad Lugauer som var borta länge för en inflammation i ett ben och har bara gjort 20 starter hittills men han har vunnit 8 av dessa så det är en segervan häst och han går som han brukar med skor runt om och i en vanlig vagn och med ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 6 Tahays Blue Amber som gjorde ett bra lopp sist på Jägersro trots att hon blev oplacerad men hon är gynnad av den långa distansen nu men hon behöver tempo på tillställningen för att ha chans att utmana min vinnare.

Tahays Blue Amber kommer att tävla med ett helstängt huvudlag med hål och i en jänkarvagn som senast meddelar Peter Untersteiner som tränar hästen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 2 Gianluca Boko som inte var som allra bäst senast men återkommer nu efter en paus och kanske kan nå spets eller vinnarhålet om man laddar men jag håller min vinnare som ett strå vassare.

1 New Lexington
Åby lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.00 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip