Dagens rek är till Eskilstuna lopp 4 som ingår i kvällens V65 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Rolex Bigi vinner loppet.

Rolex Bigi avslutade vasst via 11,5 sista varvet fram till vinst över kort distans näst senast och gången efter det så blev han fast med sparade krafter men kusken trodde att hästen skulle vunnit loppet om han hade fått vinnarhålet eller tredje inner då men här tror jag på tidig ledning istället och skulle ledningen nås utan att det kostar alltför mycket kraft så tror jag han leder loppet hela vägen in i mål.

Rolex Bigi var bra senast på Bjerke och han känns fortsatt fin efter loppet men man har haft några halsinfektioner i stallet och det kan vara lite oroande men ingenting syns på honom meddelar man från stallet och han går från alla positioner och är inte beroende av ledningen även om det är närmaste vägen till mål.

Rolex Bigi kommer troligen att tävla barfota runt om men eventuellt så kan det bli skor bak beroende på hur banan blir och sedan så blir det murphybländare på vänster sida och can’t see back på höger sida meddelar Maria Törnqvist.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 4 Order To Fly som har firat bra framgångar i montédisciplinen på sistone men är nu tillbaka i sulkylopp och blir det lite tempo på tillställningen så går han alltid bra till slut och då kan han vinna även här men han tål inte att göra lika mycket grovjobb själv längre.

Order To Fly kommer att tävla med skor runt om samt i vanlig vagn och med ett norskt huvudlag rapporterar Per Lennartsson.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 Canari Match men han var inte som bäst senast och behövde troligen loppet då men om det löser sig med positionerna här så har han kapacitet att duga mot det här gänget.

Planen är att Canari Match ska tävla barfota runt om meddelar man från stallet men måste han tävla med skor så får det ses som en klar nackdel meddelar Daniel Redén som tränar.

För er som spelar V65 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

5 Rolex Bigi
Eskilstuna lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 5.25 888sport , MrGreen eller LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip