Dagens rek är till Boden lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 10 Soul Tan vinner loppet.

I den senaste starten vreds Soul Tan ut i tredjespår med dryga varvet kvar till mål och han gick starkt ute i spåren och knäckte de invändiga hästarna men han fick ge sig mot en bra avslutande Kiara Sånna och Cesar F.C. så han fick nöja sig med tredjeplatsen.

Nu har Soul Tan lopp i kroppen och är ute på en passande lång distans igen så felfri här så tror jag han blir farlig över upploppet.

Fjärdespår i volten för Soul Tan är väl inte det bästa men en strykning på samma volt underlättar och klarar han av det momentet så kan han bli svår att stå emot när Ingvar Nyberg väljer att sätta in attacken.

Soul Tan har haft lite problem med sin aktion tidigare men han har blivit klart bättre på slutet och var klanderfri senast.

Soul Tan är en femårig valack som tränas av Elisabeth Lundholm. Han är anmäld med skor runt om och en vanlig vagn.

På 26 starter i karriären så har Soul Tan vunnit 10 gånger och han har även varit på plats i 62 % av loppen så han är ofta långt framme och håller han sig till rätt gångart så tror jag en ny seger kommer här.

Den värsta motståndaren till min vinnare anser jag vara nummer 12 Don Draper som har två lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande.

Don Draper var ute i ett tufft Klass I försök på Umåker senast. Där hakade han på bra som femma bakom den Robert Bergh tränade segerstaplaren Van Gogh Z.S.

Nu är motståndet inte lika hårt och kan Sandra Eriksson som kör Don Draper få till en bra styrning så kan han utmana om en framskjuten placering här.

I övrigt kan nummer 1 Stonecapes Pro som hade tagit två raka segrar på finsk mark inför den senaste starten vara intressant.

Stonecapes Pro blev då störd och galopperade i starten men kom tillbaka och räddade sjundepriset i ett lopp som vanns av Peppe Roc.

Med den genomköraren i kroppen nu så borde Stonecapes Pro vara ännu vassare till den här starten.

Stonecapes Pro ska lättas en del i balansen men han är bara medelsnabb iväg så det blir knappast någon ledning här men hittar Mika Forss loss i god tid före mål så kan det räcka långt här.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

10 Soul Tan
Boden lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 2.10 Unibet , Casumo & LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip