Dagens rek är till Jägersro lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 7 Stud Muffin är topp tre i loppet.

Stud Muffin fick inte till det i ett Bronsdivisionsförsök på Axevalla senast men gången innan det var han rejäl när han avgjorde till en enkel seger på Åby.

Vid den senaste segern så satte Stud Muffin in attacken på sista bortre långsidan och plockade ner den då ledande Quickstep Sox och vann på ett bra vis. Då precis som nu var det lång distans.

Flemming Jensen kör Stud Muffin och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så tror jag han kan bli att räkna med över upploppet och ska då ha bra chans att vara sämst trea i mål här.

Stud Muffin är en åttaårig valack som har startat 54 gånger tidigare. På dessa har det blivit 20 segrar och han har även varit topp trea i 50 % av loppen och med en fin löpning här så tror jag han är långt framme på nytt.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 10 Global Takeover som var ute i en stenhård Bronsfinal under Elitloppshelgen och slutade oplacerad senast. Nu har han inte startat sedan dess men om Thomas Uhrberg som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut.

En annan motståndare till Stud Muffin är nummer 5 Let It Happen som hade ett risigt läge senast och kom aldrig in i loppet. Nu är det ett bättre läge och då han är kvick iväg vid laddning så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

7 Stud Muffin
Jägersro lopp 4
Spel: Plats
Odds: 1.70 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip