Dagens rek är till Romme lopp 4 som ingår i kvällens V64 tävlingar. Jag spelar att nummer 11 Tangen Trygg vinner loppet.

Tangen Trygg har tagit två raka segrar i årets båda starter. Han övertygade stort vid vinsten näst senast i Gävle när han vann på ett nytt banrekord från spets och det följde han upp med en ny seger på Bjerke när han kom i mål på 24,8 över medeldistans.

Nu har han inte startat på två månader och har 40 meters tillägg att hämta in jämfört med hästarna på startvolten men om formen är bibehållen och om Jan Roar Mjölneröd som kör hästen kan hitta bra ryggar att gå i och bli fint framdragen under slutvarvet här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Tangen Trygg är en fyraårig kallblodshingst som har gjort 13 tidigare starter. På dessa har det blivit fyra vinster men han har ofta varit med långt framme vilket en platsprocent på 77 % visar och strular det inte med positionerna här så tror jag att han plockar en ny seger ikväll.

Den värsta motståndaren i loppet anser jag vara nummer 4 Lome Storm som inkasserade sin första förlust senast när han fick för långt fram och fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Mana Estelle. Han trivs väldigt bra i ledningen där det har blivit fyra segrar på lika många gånger han har travat i den positionen och om Ulf Ohlsson som kör hästen nu kan hitta till spets smärtfritt här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

En annan motståndare till min vinnare är nummer 7 B.W.Rune som plockade ner sitt motstånd från dödens senast och får Örjan Kihlström upp i sulkyn den här gången och om det löser sig med positionerna här så kan han vara långt framme.

För er som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen ikväll.

11 Tangen Trygg
Romme lopp 4
Spel: Vinnare
Odds: 4.85 Unibet

This is the stats tab
This is the post tip